Spring til indhold

Information om coronavirus i Liberia

Her på siden kan du læse information til danske rejsende og fastboende i Liberia i forbindelse med udbruddet af coronavirus/covid-19.

Senest opdateret 01. juli kl 11:14

Covid-19 i Liberia

Der er 770 registrerede tilfælde af coronavirus/COVID-19 i Liberia og 36 corona relaterede dødsfald.  Oplever man corona symptomer skal man ringe til sundhedsministeriets nødtelefon (4455) eller +23177 763 8190.

Lokale restriktioner

Uddannelsesinstitutioner er lukkede og der er indført forsamlingsforbud på ubestemt tid. Alle der opholder sig i Liberia skal være indendørs fra kl. 21. Der opretholdes regionale begræsninger på bevægelsesfriheden mellem regioner internt i Liberia. Restauranter og supermarkeder opererer under nye regler for hygienje og social afstand. 

Liberias regering har varslet åbning af Roberts International Airport i Liberias hovedstad, Monrovia, i slutningen af juni, men en endelig dato for genetablering af den kommercielle flytrafik afventes forsat.

Spørgsmål
Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, så er du velkommen til at ringe til den danske ambassade i Ghana på +233 (0) 540 116 703.
Ambassaden følger løbende udviklingen, men vi opfordrer også alle rejsende til at følge Liberias regerings udmeldinger på https://www.emansion.gov.lr

For yderligere information om hvordan du skal forholde dig til udbrudet, følg linket til den danske ambassade i Ghanas sider om coronavirus/COVID-19.