Spring til indhold

Kørekort

Ansøgning om internationalt kørekort kan indgives gennem ambassaden. Ved indgivelse af ansøgningen skal ambassaden have kopi af det almindelige EU kørekort, eventuelt tidligere internationalt kørekort, pas, to fotos samt gebyr, som du kan finde her. Hvis det tidligere internationale kørekort er blevet stjålet, skal der afleveres en politirapport. Ekspeditionstiden er cirka fire uger.

Hent ansøgningsskema her.

EU kørekort
Ansøgning kan indgives via ambassaden. Ved indgivelse af ansøgningen skal ambassaden have kopi af det tidligere kørekort, pas, to fotos og gebyr, som du kan finde her. Hvis det tidligere kørekort er blevet stjålet, skal der afleveres en politirapport. Ekspeditionstiden er cirka fire uger. Hent ansøgningsskema her.

For danskere, som fylder 70, gælder det, at man skal have fornyet sit kørekort og i den forbindelse komme med en lægeerklæring. Her finder du en dansk helbredsattest og en engelsk oversættelse. For mere information klik her.

Kørekort i Ghana
Et internationalt kørekort gælder et år og er gyldigt til udløbsdagen, som støtte-dokumentation til nationalt kørekort (f. eks. dansk kørekort). Det tillader at man kører i private motorkøretøjer, mens man er i udlandet. For mere information se venligst her (på engelsk).